Bæverflok

Tirsdag kl. 17.00 – 18.30

Går dit barn i 0.-1. klasse, er bæverne i Ellebæk dit barns mulighed for at komme ud i det fri sammen med en masse andre børn. Vores mål er, gennem leg at inspirere bæverne til spejderlivet. Det kan ske gennem aktiviteter, små løb, kreativ udfoldelse, osv.

I løbet af sæson 19/20 år, planlægger vi bl.a. at vi vil arbejde med hvordan vi er med, og overfor hinanden, som gode spejdervenner i vores bæverfamilie og med andre. Hvordan vi passer på vores natur og begår os med omtanke. Desuden er kirken også et væsentligt element, derfor skal vi selvfølgelig også se lidt nærmere herpå. Alt sammen igennem en masse sjov og leg!

Vi regner med at komme på 2 overnatningsture. En hyttetur i vinterperioden og en sommerlejr, der selvfølgelig er i telt.

Praktisk:

Vi starter op kl. 17. Der er ledere til at tage imod fra kl. 16.50

Man skal ALTID have tøj på til at kunne være ude – også når det regner eller sner.

Har man langt hår skal det være sat op.

Hvis børnene ikke bliver hentet, men selv cykler hjem, vil vi gerne vide besked.

Hvis barnet er forhindret i at komme til et møde, vil vi vide besked. Denne gives på SMS til Merete på SMS.

Du kan hente vores program under Bæverinfo

Vi har i øjeblikket plads til 22 børn i vores bæverfamilie for at kunne give alle børn den spejderoplevelse vi ønsker. Enheden fyldt op for nu, men man er velkomme til at skrive sit barn på venteliste, så giver vi besked når der bliver en plads.

Har du/I (eller kender nogen) lyst til at bidrage til spejderarbejdet som leder i bæverfamilien, kan det være med til at flere børn kan optages i flokken.

Enhedsleder
Merete Bjerre
23709370
Beaver7500@gmail.com